Търсите място, където да отседнете в София? Нуждаете се от комфорт, спокойствие и приятна атмосфера? София Даунтаун Апартмънтс Ви предлага обзаведени и напълно оборудвани апартаменти на хотелски принцип в центъра на столицата. Апартаментите се намират в нова сграда с асансьор, разположен на тиха улица, в близост до бул. Христо Ботев, бул. Тодор Александров, ул. Пиротска и Mall of Sofia. Районът предлага разнообразни възможности за забавление и пазаруване, разположен е не далеч от забележителностите на столицата и главните административни учреждения, близката станция на метрото осигурява лесен достъп до останалите части на града.
На Ваше разположение са няколко жилища - студия и апартаменти с една спалня. Всеки апартамент се отличава със собствен стил и предлага необходимите удобства за приятен престой: кухня, кът за сядане, двойни или единични легла, самостоятелен санитарен възел, тераса, безплатна безжична Интернет връзка, телевизор с многоезични канали, климатик и др.
Апартаментите  на хотелски принцип са предпочитан тип настаняване от все повече гости и туристи. Те Ви предлагат домашен уют, самостоятелност, по – голямо пространство и нужните удобства, както за кратък, така и за по – продължителен престой

Sofia apartments Sofia Downtown Apartments Apartments in Sofia

READ MORE